blog-01.jpg

Tu crezi în magie?

Salut! Mă bucur că ai ajuns aici! Asta înseamnă că ai parcurs o mare parte din poveste și dacă ești încă aici, cred că ceva din toată munca mea te-a făcut să rămâi. Acum mă gândesc că poate nu ai primit răspunsul la cele două întrebări pe care și le pune toată lumea când intră pentru prima dată pe pagina mea:

Andrei s-a făcut magician? Ce legătură are magia cu fotografia?  

Nu, nu sunt magician! Nu scot iepuri din joben și nici nu fac personaje să dispară (ba nu, mint! Mai fac asta în Photoshop) dar asta nu înseamnă că nu știu să fac și magie. La fel ca un magician, pot transmite bucurie, entuziasm, uimire și multe alte sentimente prin trucul pe care îl fac. Da, am scris bine truc și nu trucuri pentru că deși știu mai multe, am doar unul preferat care îmi iese din ce în ce mai bine cu fiecare reprezentație.

Un magician bun nu se distinge de ceilalți după numărul de trucuri, ci după cât de bine le execută pe cele pe care le știe, tocmai de aceea nu găsești toate lucrările mele pe site, ca să vezi doar că am multe.

Te îndemn să crezi în magie, să crezi că eu sunt un magician, să crezi că trucul meu cu fotografia este cel mai tare truc pe care îl pot face și să zâmbești de fiecare dată când eu fac asta. Diferența dintre mine și un magician este că trucul pe care îl fac conține mai mult suspans... iar rezultatul este mai surprinzător.

Așa cum magia are efect mai mare în realitate, decât atunci când o vezi online sau la tv, te invit să ne cunoaștem și să vizionezi câteva albume reale pentru a obține efectul dorit.

În speranța că ți-am schimbat puțin părerea despre magie, te aștept să revii să citești și următoarele articole.

 

Pe curând,

Andrei Fotograful

  • +40 753 160 160
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spune-le și prietenilor tăi!